Nieuws

Studententeam gezocht! Wil jij naar het EK in Boedapest?

Tussen 23 en 29 juli 2019 vindt het EK Studentenbridge plaats in Boedapest. Net als twee jaar geleden kunnen teams zich aanmelden om te worden uitgezonden. Iedereen maakt kans! En je deelname, verblijf en reis worden grotendeels vergoed door de BridgeBond.

Voorwaarden
Vanuit de organisatie gelden er enkele harde voorwaarden voor deelname, namelijk:
• Het team bestaat uit 4 tot 6 spelers en max. 2 begeleiders
• Alle spelers studeren aan een HBO-instelling of universiteit, óf deden dit nog in het vorig academisch jaar
• Alle spelers zijn geboren tussen 1-1-1989 en 31-12-2002
• Minstens de helft van de spelers studeert aan dezelfde onderwijsinstelling

Aanvullend vraagt de Commissie Jeugdbridge om een promotieplan. Het is de bedoeling dat jouw team je deelname gebruikt om reclame te maken voor studentenbridge, en zo de bekendheid van bridge onder studenten te vergroten.
→ Schrijf in ongeveer 1 A4 hoe jouw team de bridgesport en jullie afvaardiging naar het EK onder de aandacht gaat brengen van studenten. Denk bijvoorbeeld aan een interview, een promotieactie bij je studievereniging, etcetera. Geef ook een tijdspad aan. Je kunt je acties voor en na het EK uitvoeren.

Selectie
Bij meerdere aanmeldingen zal de Commissie Jeugdbridge bepalen welk team uitgezonden wordt. Hierbij gelden de volgende criteria:
• De originaliteit en ambitie (en uitvoerbaarheid) van het promotieplan
• De teamsamenstelling. Een team met minstens één speler zonder EK/WK-ervaring kan voorrang krijgen boven teams waarin alle spelers deze ervaring hebben. We willen hiermee meer studentenbridgers de kans bieden op leuke en leerzame ervaringen in het buitenland.

Vergoeding
Deelname en verblijf worden volledig vergoed door de NBB. Voor de reiskosten krijgt ieder van de spelers €250. Dit alles geldt voor maximaal 4 spelers; bij een groter team kunnen de spelers besluiten de overige kosten te verdelen.

Aanmelden
Meld je aan door uiterlijk wo 17 april a.s. de spelersnamen, je universiteit en jullie promotieplan op te sturen naar jeugdbridge@bridge.nl! Eind april maakt de CJB het gekozen team bekend.

Meer informatie
Kijk op www.mindsports2019.eusa.eu of mail naar jeugdbridge@bridge.nl.

← Terug naar de homepage

August 2017 - Jeugdbridge