Nieuws

Inschrijving Jeugdkamp nog steeds geopend: wacht niet langer!

Er zijn nog steeds enkele plaatsen vrij in het Jeugdkamp van komende zomer! Een kamp waar niet alleen ge(mini)bridged gaat worden, maar waar natuurlijk ook allerlei andere leuke activiteiten worden georganiseerd. Een ideale zomerweek dus, voor voor zowel bridgers als niet-bridgers. Meld je snel aan! 

Hieronder vind je het oorspronkelijke bericht.


Ben jij tussen de 10 en 17 jaar en vind je het leuk om (kaart)spelletjes te spelen? Dan is het jeugdkamp wat voor jou! Er staat van alles op het programma, zoals een verrassingsuitje, een sportmiddag en een spetterend slotfeest!

Natuurlijk gaan we ook (mini)bridgen. Zo zijn er meerdere drives, maar worden er ook clinics gegeven door topspelers. Als je nog niet kunt bridgen, is dat geen probleem. Dan leren we je het gewoon!

Wat is het jeugdkamp?
Na 12 jaar organiseert de Nederlandse Bridgebond weer een jeugdbridgekamp. Dit was vroeger een begrip in de jeugdbridgewereld: hier moest je bij geweest zijn. In 2017 wordt het kamp opnieuw georganiseerd, onder andere door oud-begeleiders en (inmiddels volwassen) bridgers die vroeger mee geweest zijn. Zij weten precies wat het kamp zo leuk maakt. Je mag het dus niet missen!

 

Voor wie is het?
Het kamp is voor alle kinderen van 10 t/m 17 jaar oud.
Tijdens het bridgen hebben we een groep minibridgers en een groep jeugdbridgers. Het is geen probleem als je nog geen (mini)bridge-ervaring hebt. In dat geval leren we je minibridgen en kun je gewoon meedoen.

Wanneer is het?
Van maandag 14 augustus 17:00 tot vrijdag 18 augustus 10:00.

Waar is het?
Huis in ’t Veld Groepsaccomodatie
Oerdijk 97
7434 RA Lettele (Overijssel)

Wat zijn de kosten?
Meedoen aan het kamp kost €195,- per persoon.

Hoe meld ik me aan?
Je meldt je aan door te mailen naar jeugdbridge@bridge.nl. Je ontvangt dan een inschrijfformulier en een machtigingsformulier. Als de bridgebond deze twee formulieren weer ontvangen heeft, sturen zij een bevestiging van inschrijven. Dan pas is de inschrijving definitief.

Moet ik er snel bij zijn?
Jazeker, want er is een maximum aantal inschrijvingen. En er geldt: vol = vol!

Andere vragen?
Mail naar jeugdbridge@bridge.nl.

← Terug naar de homepage

Geüpload op  August 24th, 2017