Nieuws

Jeugdkamp groot succes; inschrijving volgend jaar geopend!

Het jeugdbridgekamp 2017 was een groot succes! 12 jaar na het vorige kamp besloten de voormalige kampdeelnemers al hun positieve ervaringen in te zetten voor een nieuwe editie van het jeugdkamp, en dat is ze goed gelukt. In het filmpje hieronder kun je alle leuke ervaringen terugkijken. 

Dus: ben jij tussen de 10 en 17 jaar en vind je het leuk om (kaart)spelletjes te spelen? Dan is het jeugdkamp wat voor jou! Er staat van alles op het programma, zoals een verrassingsuitje, een sportmiddag en een spetterend slotfeest. 

Natuurlijk gaan we ook (mini)bridgen. Zo zijn er meerdere drives, maar worden er ook clinics gegeven door topspelers. Als je nog niet kunt bridgen, is dat geen probleem. Dan leren we je het gewoon!

Voor wie?
Het kamp is voor alle kinderen van 10 t/m 17 jaar oud. Tijdens het bridgen hebben we een groep minibridgers en een groep jeugdbridgers.
Het is geen probleem als je nog geen (mini)bridge-ervaring hebt. In dat geval leren we je minibridgen en kun je gewoon meedoen.

Wanneer?
Van maandag 13 augustus 17:00 tot vrijdag 17 augustus 10:00.

Waar?
Huis in ’t Veld Groepsaccomodatie
Oerdijk 97
7434 RA Lettele (Overijssel)

Wat zijn de kosten?
Meedoen aan het kamp kost €195,- per persoon. Als je je vóór 15 april opgeeft krijg je €20 vroegboekkorting!

Hoe meld ik me aan?
Je meldt je aan door te mailen naar jeugdbridge@bridge.nl. Je ontvangt dan een inschrijfformulier en een machtigingsformulier. Als de bridgebond deze twee formulieren weer ontvangen heeft, sturen zij een bevestiging van inschrijven. Dan pas is de inschrijving definitief.

Moet ik er snel bij zijn?
Jazeker, want er is een maximum aantal inschrijvingen. En er geldt: vol = vol!

Andere vragen?
Mail naar jeugdbridge@bridge.nl.

 

← Terug naar de homepage

Geüpload op  August 24th, 2017