Nieuws

NK Jeugdviertallen op 24 en 25 november

Binnenkort wordt weer het NK jeugdviertallen georganiseerd! Alle jeugdbridgers (geboren in 1993 of later) zijn welkom op zaterdag 24 en zondag 25 november in het NDC Den Hommel te Utrecht. 

De opzet is hetzelfde als vorig jaar: alle teams spelen op zaterdag in één groep Zwitsers, d.w.z. dat de teams die dicht bij elkaar in de stand staan tegen elkaar spelen (maar wel maximaal een keer tegen elkaar). De bovenste helft, zo nodig naar boven afgerond op een even aantal, kwalificeert zich voor de finale op zondag. Op zondag wordt er tafelschermen gespeeld. De overige teams spelen zondag in de B-finale (zonder schermen).

Op zaterdag beginnen we om 11:00 uur, zondag om 10:30 uur. Het einde is op beide dagen uiterlijk om 18:00 uur.

Deelname staat open voor alle leden van de BridgeBond die voldoen aan onderstaande leeftijdseis:

  • Junioren, geboren op of na 1 januari 1993
  • Aspiranten, geboren op of na 1 januari 1998
  • Pupillen zijn geboren op of na 1 januari 2003 en die mogen natuurlijk ook meedoen. Bij dit toernooi vallen ze dan wel onder de aspirantencategorie. Op zondag 26 mei 2019 is er een apart NK voor pupillenviertallen.

Er zijn prijzen voor de eerste drie teams in beide categorieën. Om bij de aspiranten voor een prijs in aanmerking te komen moet het hele team uit aspiranten (en/of pupillen) bestaan.

De kosten om deel te nemen zijn voor aspiranten €15 en voor junioren €30 per team. incl. lunch voor alle vier spelers op beide dagen. Betaling gebeurt contant op de eerste speeldag.

Je kunt je aanmelden door uiterlijk zondag 18 november een e-mail te sturen aan wedstrijdzaken@bridge.nl, onder vermelding van de teamnaam en de namen plus lidmaatschapsnummers van de spelers.

Als je graag wilt meedoen maar geen compleet team kunt samenstellen kun je ook een e-mail sturen; wij proberen uit de losse spelers en paren toch zoveel mogelijk teams samen te stellen.

Tot dan! 

 

← Terug naar de homepage

August 2017 - Jeugdbridge