Nieuws

NK Jeugdviertallen op 25/26 november

Beste jeugdbridger,

Binnenkort wordt weer het NK jeugdviertallen georganiseerd. Alle jeugdbridgers zijn welkom op zaterdag 25 en zondag 26 november in het NDC Den Hommel te Utrecht.

Omdat de vernieuwde opzet van vorig jaar goed is bevallen, doen we het dit jaar weer (bijna) hetzelfde.

Op zaterdag spelen alle teams spelen op zaterdag in één groep Zwitsers (i.e. je speelt tegen teams die op dat moment ongeveer even hoog staan in de ranking). De bovenste helft (zo nodig naar boven afgerond op een even aantal) kwalificeert zich voor de finale op zondag. De overige teams spelen zondag in de B-finale. De finale is met tafelschermen, de B-finale zonder. 

Op zaterdag beginnen we om 11:00 uur en op zondag om 10:30 uur. Het einde is op beide dagen uiterlijk om 18:00 uur.

Deelname staat open voor alle leden van de BridgeBond die voldoen aan onderstaande leeftijdseis:
Junioren – geboren op of na 1 januari 1992
Aspiranten – geboren op of na 1 januari 1997
Pupillen – geboren op of na 1 januari 2002. Pupillen mogen natuurlijk meedoen, maar ze vallen bij dit toernooi dan wel onder de aspirantencategorie. Op 27 mei is er een apart NK voor pupillenviertallen. 

Er zijn prijzen voor de eerste drie teams in beide categorieën. Om bij de aspiranten voor een prijs in aanmerking te komen, moet het hele team uit aspiranten (en/of pupillen) bestaan.

De kosten om deel te nemen zijn voor aspiranten € 15 en voor junioren € 30 euro per team (incl. lunch op beide dagen). Betaling gebeurt contant op de speeldag.

Je kunt je aanmelden door uiterlijk zondag 20 november een e-mail te sturen aan wedstrijdzaken@bridge.nl, onder vermelding van de teamnaam en de namen plus lidmaatschapsnummers van de spelers.

Als je graag wilt meedoen maar geen compleet team kunt samenstellen kun je ook een e-mail sturen; wij proberen uit de losse spelers en paren toch zoveel mogelijk teams samen te stellen.

 

← Terug naar de homepage

Geüpload op  August 24th, 2017