Nieuws

NK Studenten op zondag 21 mei

Het NSK 2017 komt eraan! Dit open studentenkampioenschap trekt ieder jaar weer veel jeugdbridgers en (net-ex-)studenten naar Delft, om daar te genieten van een "serieus" potje bridge en een nog serieuzere barrekening.

Het NSK zal plaatsvinden op zondag 21 mei bij Sociëteit Phoenix, Phoenixstraat 30, Delft (5 minuten lopen vanaf het station).
Vanaf 11 uur is er ontvangst met brunch, en het spelen begint om 12 uur. De voorrondes duren tot het eten (rond 18.00), waarna de beste teams strijden in de finale. Alle andere teams kunnen blijven voor het side-tournament, of gewoon voor de gezelligheid. 

Om 22.00 is de prijsuitreiking en horen we wie de Helena Cup in de wacht sleept. Daarnaast kun je nog prijzen winnen voor het moedigste bod (de Ongeleid Projectiel Trofee), het begaafdste afspel (de Koos Brilliancy Prize) en een opmerkelijk biedverloop (de Jos Award). Vergeet dus ook niet je eigen of andermans geniale prestaties te nomineren bij de wedstrijdleiding! 

Het inschrijfgeld bedraagt €50 per viertal, incusief brunch en diner, te betalen bij aankomst. Aanmelden kan als viertal, maar ook als drietal, paar of eenling: wij zorgen dat je wordt gekoppeld. Geen team is dus geen excuus! Je niveau trouwens ook niet; bij het NSK strijdt alles tegen elkaar, van ex-wereldkampioen tot de beginner die net heeft geleerd wat een Aas is. Alles kan en alles mag (en daarmee hinten we vooral naar originele systeemafspraken). 

Aanmelden kan bij Kees Tammens (kornelistammens@gmail.com). 

En let op: het NSK telt mee voor het Jeugd Toernooi Circuit!


Het NSK wordt georganiseerd door Paris, de Delftsche Studenten Schaak- en Bridgeclub van het Deltsche Studenten Corps, in samenwerking met Kees Tammens. 

 

← Terug naar de homepage

Geüpload op  August 24th, 2017