Trainingen

Er zijn drie verschillende trainingen: de centrale jeugdtraining, de pupillentraining en de aspirantentraining. 

Centrale jeugdtraining

De centrale jeugdtrainingen zijn open voor alle jeugd. Er zijn acht trainingen per jaar, gegeven door wisselende topspelers. Tijdens de training worden de paren onderverdeeld in drie groepen (A, B, C) op basis van niveau. Op die manier kun je leren op je eigen niveau en spelen tegen jeugdspelers die ongeveer even goed zijn. 

De training begint met een stukje theorie over hoe je beter kunt spelen of bieden. De trainer (een topspeler) geeft dan uitleg en stelt vragen aan de groep. Daarna is er een lunch (gratis). 's Middags speel je 16 spellen tegen de andere jeugdbridgers uit jouw groep. Tot slot ga je die spellen nabespreken. Zo wordt de theorie gekoppeld aan het spelen – en daar leer je het meeste van!

De plaats, data en tijden van de trainingen vind je in de jeugdkalender. Wil je meedoen, zoek je nog een maat, of heb je een vraag? Stuur dan een mailtje aan Danny Molenaar (jeugdcoordinator@bridge.nl). Hij organiseert de trainingen. Je mag hem alles vragen, en hij vindt het altijd leuk als er een nieuwe speler meedoet!

Pupillentraining 

Ben jij 15 jaar of jonger? Dan kun je ook naar de pupillentrainingen. Dit zijn aparte trainingen die meestal gelijk vallen met de centrale jeugdtrainingen. Tijdens deze trainingen kun je kennis maken met andere pupillen en een maat vinden als je die nog niet had. Misschien mag je in de zomer zelfs mee naar het EK of WK! 

Meer informatie over de trainingen kun je opvragen bij de pupillentrainer, Dennis Stuurman. De data vind je in de jeugdkalender

Alle pupillen spelen ongeveer hetzelfde systeem. Klik hier om de pupillensysteemkaart te downloaden. 

Aspirantentraining 

Informatie en data volgen nog. 

 

September 2019 - Jeugdbridge